Boing All-Service

Boing All-Service

Snickare i Katrineholm

Går du i byggtankar och skulle vilja ha hjälp med att göra din idè till verklighet? Vi på Boing All-Service kan hjälpa dig med det. Vi har alla verktygen som behövs och behärskar alla moment.

Kontakta oss idag för offert.

Ring oss på telefonummer 070-654 20 82 eller kontakta oss via formuläret. Klicka på "kontakta oss".

Din lokala snickare i Katrineholm

Inga byggprojekt är varken för stora eller för små för oss och vi vill hjälpa dig som bo i Katrineholm.

Kontakta oss för en offert idag eller ring oss för rådgivning så hjälper vi dig. Oavsett om du bor i centrala Katrineholm på Fredsgatan eller lite med utanför centrum i Laggarhult så kan vi hjälpa dig.

Det här kan vi hjälpa dig med

Reparationer

Behöver du ha hjälp med att reparera något som har gått sönder i hemmet? Vi på Boing All-Service kan hjälpa dig med reparationer av till exempel, trappor, väggar eller fönster som gått sönder. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Installationer

Dags för nytt kök eller nytt golv där hemma i Katrineholm? Vi på Boing All-Service kan hjälpa dig med att installera och montera ditt nya kök eller golv.

Nybyggnationer

Har du en idè eller dröm som du vill förverkliga? Oavsett om det är ett litet eller ett större projekt som du vill ha hjälp med så kan vi på Boing All-Service hjälpa dig med din nybyggnation. Våra snickare har både erfarenheten och kompetensen som behövs.

Ombyggnationer

Skulle du vilja göra om där hemma eller har funderingar på att bygga om så kan våra snickare på Boing All-Service hjälpa dig. Våra snickare har en bred erfarenhet när det kommer till ombyggnationer och behärskar alla nödvändiga moment för en ombyggnation.

Tillbyggnationer

Vill du bygga till en altan, trappa eller kanske ett garage till ditt hus? Då kan vi på Boing All-Service hjälpa dig. Våra duktiga snickare i Katrineholm kan hjälpa dig med alla olika sorters tillbyggnader och har stor erfarenhet och kunskap inom detta område.

Terrasser och altaner

Skulle du vilja ha en altan eller terrass som du kan sitta och ta det lugnt på eller bjuda in familj och vänner till? Vi på Boing All-Service kan hjälpa dig med att bygga din altan eller terrass och hjälper dig med allt från planering, bygge och bortforsling av gammalt och överblivet material. Kontakta oss idag för en offert!

Avdragsgillt med RUT och ROT-avdrag

Vi hanterar alla ROT-och RUT-avdrag och gör avdragen direkt på fakturan. Fördelen med att använda sig utav rot och rut-avdrag är att du hjälper till att främja arbetsmarknaden för seriösa företag och så sparar du själv en slant.

Du kan använda dig av RUT och ROT-avdrag inom de tjänster som vi har att erbjuda. För hushållsnära tjänster kan du använda dig av RUT-avdraget vid till exempel snöskottning.

Med ROT-avdraget så kan du få avdragsgillt på till exempel renoveringar, reparationer och tillbyggnationer

Kontakta Oss