Boing All-Service

Snickare för mindre jobb

En av våra specialitéer är att hjälpa företag och privatpersoner med mindre snickarjobb. Här kommer 5 anledningar till varför du ska anlita oss som snickare för mindre jobb. 

5 anledningar till att anlita en snickare för mindre jobb


Erfarenhet – Som snickare så utför man många olika sorters jobb och får därför väldigt mycket erfarenhet av snickeri. Med den erfarenheten så går det både snabbare och då får ditt jobb korrekt utfört.

Verktyg – En snickare har tillgång till rätt verktyg som krävs för att jobbet ska blir korrekt utfört och samtidigt så slipper du nöta på dina egna verktyg. Om du nu ens har verktyg hemma. 

Slipp städning – När du anlitar en snickare för ett större eller mindre jobb så får du inte bara jobbet utfört korrekt av en snickare. Du slipper också all den städning som blir efter jobbet och allt överblivet material och skräp tas hand om snickaren.

Rot-avdrag – När du anlitar en snickare som ska utföra ett större eller mindre jobb så kan du använda dig utav ditt rot-avdrag. Med rot-avdraget så får du dra av 30% av arbetskostnaden och du sparar pengar. 

Spara tid – Genom att anlita en snickare så sparar du inte bara på ditt tålamod, dina verktyg och din kropp. Du sparar även tid som du antingen kan göra något roligt av med dina vänner eller familj eller varför inte starta ett eget projekt som du tycker är kul.

Olika typer av småjobb som våra snickare kan hjälpa dig med 

  • Listbyte
  • Reparering av möbler
  • Byte av fönster
  • Byte av dörrar
  • Hyllor
  • Trappor
  • Montering av möbler


Varför anlita Boing-All-Service

Som ni kan se ovan så finns det flera bra anledningar till att anlita en snickare och varför inte anlita oss på Boing All-Service. Vi har stor erfarenhet av snickeri och har dom rätta verktygen för alla snickeritjänster som krävs.

Vi hjälper dig också så klart med att forsla bort överblivet material och städar noga efter utfört arbete. När du anlitar oss så är du som kund alltid i fokus och vi har erfarna och behöriga snickare som kan hjälpa dig med att förverkliga dina snickeri projekt.

Hur kommer man i kontakt med oss

För att komma i kontakt med oss så kan du antingen ringa oss på vår telefon: 070-654 20 82 eller via vår mail: info@boingallservice.se.
Ni kan också kontakta oss via vårat kontaktformulär som vi har på våra sida. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär för att komma i kontakt med oss.