Boing All-Service

Boing All-Service

Målare i Flen

Söker du en målare i Flen som har erfarenhet och känsla för måleri inomhus och utomhus? Då har du kommit rätt! Vi på Boing All-Service har målare med lång erfarenhet med mycket kunskap och kan hjälpa dig med ditt projekt av målning.

Kontakta oss idag för offert.

Ring oss på telefonummer 070-654 20 82 eller kontakta oss via formuläret. Klicka på "kontakta oss".

Målning i Flen

Oavsett om du ska måla om utsidan av huset eller kanske måla om eller tapetsera inomhus så vet vi att vi kan hjälpa dig.

När du hyr en målare i Flen eller en målerifirma så slipper du alla förberedelser och själva jobbet av målningen. Det finns fler fördelar med att hyra en målare då du får tips och råd på färgsättning och kan lägga tid på något annat.

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder som målare i Flen och information om pris och offert.

Målning inomhus

Vi på Boing All-Service kan hjälpa dig med ditt projekt av måleri inomhus. Vid målning inomhus så kan vi hjälpa dig med att exempel måla om väggar, tak och golv.

Våra målare har stor kunskap och erfarenhet inom målning och kan även hjälpa dig som behöver hjälp med tapetsering.

Med målning och tapetsering inomhus kan du ge ditt hem en ny och trivsam känsla och det finns mängder av olika kombinationer som man kan välja mellan. Om du vill ha tips på färg eller tapet så är det bara att fråga oss.

Målning utomhus

Ska du måla om fasaden på ditt hus, villa eller sommarstuga men kan inte göra det själv eller inte har tid så kan vi på Boing All-Service hjälpa dig.

Vid utomhusmålning eller som det också heter målning av exteriör så kan vi hjälpa dig med till exempel att måla om fönster, balkongräcken, grunden eller hela fasaden av byggnaden.

Våra målare kan även hjälpa dig att ge råd och tips om färgsättning och val av färg för att ge dig ett hållbart resultat.

Offert och pris för målare i Flen?

För att få en mer exakt bild av hur mycket just ditt projekt av målning kommer att kosta kan vi ta fram en offert. Utan en offert  kan det bli svårt för oss att säga vad priset för målning kommer att landa på.

Om du vill ha en offert är det bara att du kontaktar oss via vår mail, telefon eller så kan du fylla i kontaktformuläret som du hittar längre ner.
Visste du förresten att vid målning inomhus och utomhus kan du använda dig av ditt ROT-avdrag. Med ROT-avdraget gör vi avdrag för arbetskostnaden och du sparar en slant.

Bokning av målning inomhus och utomhus

När du ska göra en bokning hos oss på Boing All-Service så kan du göra det genom att ringa oss på tel: 070-654 20 82 eller via vårt kontaktformulär som du hittar nedan.

Bästa tiden för att hyra en målare för utomhusmålning är under sommarhalvåret när det är lite varmare ute. Inomhusmålning kan vi hjälpa dig med året runt.