Boing All-Service

Snickare för altanbygge

En altan är en plats som förenar ditt hus och din tomt på ett sätt som bara en altan kan göra.

För dig som vill bygga en egen altan men aldrig har gjort det förut så kommer här några enkla tips på vad som kan vara bra att tänka på. Om du hellre skulle vilja ha hjälp med att bygga din altan så kan våra duktiga snickare på Boing All-Service hjälpa dig. Vi täcker KFV – regionen. Katrineholm, Flen och Vingåker. 

  • Planeringen av altanbygge

Det finns mycket att tänka på när man ska bygga en altan. Insynsskydd, storleken på altanen, ska jag ha pergola och altanräcke? Ja det finns mycket som kan vara bra att tänka på innan man börjar. Så vårt första tips är att planera ditt bygge så att du vet tydligt vad som ska göras.

  • Lägga grunden till Altan

När du ska lägga grunden för din altan är det viktig att om du ska bygga din altan i marknivå så räcker det med stenplattor som grund. Men om du ska bygga din altan ovan marknivå så behöver du gjuta plintar.

  • Vilket virke ska användas?

När man ska bygga sin altan så finns det en hel del olika virken som man kan använda sig utav. Det viktigaste när man ska välja virke till sin altan är att man själv blir nöjd då det finns i olika prisklasser. En tips är att välja ett virke som har lång livslängd och som är lätt att underhålla.

  • Anlita en snickare

För dig som kanske inte riktigt vet hur man ska göra för att bygga en altan eller kanske inte har tiden så kommer vårt bästa tips till dig som vill bygga en altan. Anlita en snickare så får du hjälp med planering, grunden och bygget av altanen.

Vi på Boing All-Service har duktiga och erfarna snickare som kan hjälpa till att bygga din dröm altan. Kontakta oss via vårat kontaktformulär på vår hemsida eller ring oss på: 070 654 20 82  så hjälper vi dig.

Ta hjälp av ett par duktiga snickare. Kontakta oss.