Boing All-Service

Våra Tjänster

Snickeri

Våra erfarna och duktiga snickare utför både större och mindre arbeten så som installationer av kök, golv, ombyggnationer och tillbyggnationer.

Trädgård

Vi har stor erfarenhet utav trädgårdsskötsel, planteringar, nyanläggningar och beskärningar av buskar och träd. Vi kan utföra trädgårdsarbeten vid enstaka tillfällen eller under hela säsongen.

Flyttstäd

Dags att flytta och behöver hjälp med flyttstädningen ? Vi hjälper dig att göra en ordentlig noggrann städning där tvätt av fönster och rengöring av ugn alltid ingår.

Målning & Tapetsering

Ska du måla om fasaden eller måla om inomhus? Eller vill du tapetsera om hemma? Vi har stor erfarenhet av tapetsering och målning av både fasad och inomhusmålning.

Städning

Ta en paus från vardagen och låt oss hjälpa dig med din städning. Våra medarbetare är noggranna och har stor erfarenhet utav städning, fönsterputs, mattvätt med mera.

Snöskottning

Behöver du hjälp med att skotta uppfarten eller runt huset? Vi hjälper dig med din snöskottning under vinterhalvåret. Vi utför även snöskottning vid enstaka tillfällen och under hela säsongen.

Kontakta oss för offert

Vanliga Frågor

Rut-avdraget är en skattereduktion som är baserad på arbetskostnaden där du som privatperson kan använda dig utav vid utförande av hushållsnära tjänster. Det kan vara alltifrån städning, underhåll och tvätt.

Rot-avdraget Är inte detsamma som rut-avdraget. Du kan använda dig utav rot-avdraget om en firma ska utföra en renovering, ombyggnation eller en tillbyggnation.

Fördelen med att använda rot och rut-avdrag är att du får en lägre kostnad för arbetet samtidigt som rot och rut-avdraget hjälper till att minska antalen svartjobb i Sverige.

Elarbeten kräver att elektrikern är behörig att utföra de flesta arbeten därför så har alla våra elektriker certifierade och har dom behörigheterna som krävs.

Vi är verksamma i Katrineholm, Flen och Vingåker men utför även tjänster i andra delar av Sörmland och Östergötland.

Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta. Du bestämmer också vilken typ av arbete du vill ha.

För att arbeta hos oss så kontaktar du oss via tel: 070-654 20 82 eller via vår mail: info@boingallservice.se

Kontakta Oss