Boing All-Service

Här bygger vi ett nytt förråd

Vi fick i uppdrag av en kund att hjälpa dom att bygga ett nytt förråd. Våra duktiga snickare gjorde ett bra utfört arbete och kunden blev nöjd och fick ett nytt snyggt förråd att förvara saker i.

Saker som kan vara bra att tänka på när du ska bygga ett förråd

Att bygga ett förråd är ett utmärkt sätt för att skapa mer plats för förvaring av till exempel trädgårdsutrustning, utemöbler eller att ställa cyklarna i.
Det finns många fördelar med att ha ett förråd men det finns några saker som kan vara bra att tänka på innan man börjar med att bygga ett förråd.
Här nedan är en lista på några saker som kan vara bra att kolla upp och tänka på när man ska bygga ett förråd.

     Placering av förrådet

En viktig sak att tänka på när det kommer till placeringen av ditt förråd på tomten är att ta hänsyn till grannar och tomtgränsen. Enligt lag så måste du fråga dina grannar om lov om du planerat att placera förrådet närmare tomtgränsen än 4,5 meter.

Godkänner inte dina grannar placeringen av förrådet närmare än 4,5 meter till tomtgränsen så måste du ansöka om bygglov.

     Vatten och avlopp

Om du har planer att dra in vatten och avlopp i ditt förråd krävs det oftast en bygganmälan för det. Du kan kolla med ditt stadsbyggnadskontor vad som gäller för ditt bygge av förråd.

     Förberedelse av marken

För att inte förrådet ska sjunka ner i en hörna eller riskera att sätta sig så behöver man göra lite förberedelser av marken där förrådet ska placeras. Om du inte vet hur du ska göra vid en förberedelse av marken så är vår rekommendation att du rådfrågar eller anlitar en byggfirma.

Vi på Boing All-Service kan hjälpa dig med ditt bygge av förråd. Kontakta oss idag via tel: 070-654 20 82 eller via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig.

Fyll i kontaktformuläret så hjälper vi dig

Tidigare Projekt

Tillbyggnad på fastighet 32kvm

Vi på Boing All-Service har nyligen påbörjat ett spännande nytt projekt. Just nu arbetar vi med att utföra en tillbyggnad på en fastighet, där vi

Läs mer »