Boing All-Service

Boing All-Service

Snöskottning Flen

Behöver du hjälp med snöskottning i Flen eller omnejd? Vi kan hjälpa dig att avlägsna och hålla rent från snö på din uppfart eller gårdsplan. Vi på Boing All-Service i Flen kan hjälpa dig med din snöskottning så att du slipper.

Kontakta oss idag för offert.

Ring oss på telefonummer 070-654 20 82 eller kontakta oss via formuläret. Klicka på "kontakta oss".

Snöskottning i Flen

När det kommer till snöskottning så är det oftast något som många tycker är jobbigt eller rent av fysiska skäl inte kan göra. Det är då vi kommer in i bilden.

Vi på Boing All-Service har dom rätta verktygen och lång erfarenhet av snöskottning och snöröjning och kan hjälpa dig som privatperson eller företag i Flen.

 

Fördelar med att anlita ett företag för snöskottning

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av ett företag när du behöver hjälp med snöskottning eller snöröjning.

Här nedan så har vi listat några fördelar med att anlita oss för snöskottning.

  • RUT-avdrag
  • Du slipper själv anstränga dig
  • Ingen risk för att halka och slå dig
  • Du kan lägga din tid på något annat

Olika typer av snöskottning

Vid snöskottning eller snöröjning finns det flera olika typer eller moment som man kan få hjälp med. Här nedan kan du läsa mer om de momenten.

Snöskottning av infarter och utfarter

När man utför en snöskottning av ut- och infarter så avlägsnar man snö och gör framkomligheten för till exempel fordon eller fotgängare enklare.

Halkbekämpning och sandning

På vintern så blir det kallt och det bildas is som gör att det blir halt och man riskerar att halka och göra sig illa.

Med halkbekämpning och sandning förebygger man halka och det blir lättare att ta sig fram.

Snöbevakning

Tjänsten snöbevakning är för dig som vill hålla snyggt och halkfritt under tiden som du till exempel är på semester eller bortrest.

Medan du är bortrest tar vi hand om snöskottning och utför sandning och halkbekämpning så att du kan njuta av ledigheten eller kan utföra andra saker.

Snörasskydd

För dig som önskar att få hjälp med att montera ett snörasskydd på din bostad kan vi på Boing All-Service hjälpa dig med det.

Ett snörasskydd skyddar dig och andra från is och snö som kan falla ner från taket.

Rut-avdrag vid snöskottning

Vi hanterar alla ROT-och RUT-avdrag och gör avdragen direkt på fakturan. Fördelen med att använda sig utav rot och rut-avdrag är att du hjälper till att främja arbetsmarknaden för seriösa företag och så sparar du själv en slant.

Du kan använda dig utav RUT och ROT-avdrag inom våra tjänster som vi har att erbjuda. För hushållsnära tjänster kan du använda dig av RUT-avdraget vid till exempel snöskottning och gräsklippning.

Med ROT-avdraget så kan du få avdragsgillt på till exempel renoveringar, reparationer och tillbyggnationer

Boka tid för snöskottning i Flen

När det kommer till att boka tid för snöskottning kan det vara svårt att ha framförhållning då vädret är oförutsägbart. Men det kan vara bra att boka innan det du är i behov av snöskottning för att vara säker på att du kan få hjälp.

Vårt tips är att hålla koll på väderleken och boka minst en vecka innan. Du kan enkelt boka om din tid. För att boka en tid för snöskottning i Flen kan du kontakta oss via tel: 070-654 20 82 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär som du hittar längre ner.