Boing All-Service

Boing All-Service

Snickare i Flen

Söker du en snickare i Flen? Våra snickare på Boing All-Service är skickliga och kan hjälpa dig med allt från nybyggnationer, tillbyggnation och ombyggnationer med mera.

Kontakta oss idag för offert.

Ring oss på telefonummer 070-654 20 82 eller kontakta oss via formuläret. Klicka på "kontakta oss".

Din lokala snickare i Flen

Vi har stor erfarenhet av snickeri och våra duktiga snickare här på Boing All-Service har alla den kompetens och erfarenhet som krävs. Vi är helt enkelt din lokala snickare i Flen som gör drömmar verkliga.

Oavsett om du bor centralt i Flen på till exempel Sveavägen eller om du bor i utkanten av Flen på till exempel Sockenvägen så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för en offert eller rådgivning så hjälper vi dig!

Lite exempel på vad vi kan hjälpa till med

Installationer

Behöver du hjälp med en installation av till exempel ett kök eller ett golv som behöver läggas?

Vi på Boing All-Service i Flen kan hjälpa dig med montering och installering av golv eller kök.

Reparationer

Har något i ditt hem gått sönder och du behöver hjälp med till exempel att laga trappan, ett fönster eller något annat som behöver repareras?

Våra skickliga snickare på Boing All-Service har stor kompetens och erfarenhet och kan hjälpa dig som bor i Flen med reparationer när olyckan har varit framme.

Nybyggnationer

En nybyggnation kräver mycket planering, erfarenhet och kunskap och vi på Boing All-Service i Flen kan göra din dröm till verklighet. Vi behärskar alla moment och våra skickliga snickare har erfarenheten och kunskapen som behövs vid en nybyggnation.

Tillbyggnationer

En nybyggnation kräver mycket planering, erfarenhet och kunskap och vi på Boing All-Service i Flen kan göra din dröm till verklighet. Vi behärskar alla moment och våra skickliga snickare har erfarenheten och kunskapen som behövs vid en nybyggnation.

Ombyggnationer

När det kommer till ombyggnationer så har vi och våra snickare på Boing All-Service i Flen stor erfarenhet av ombyggnationer. Vi kan hjälpa dig som känner att det inte finns tid för ombyggnationen eller om du inte känner att du har den kunskap som krävs.

Terrasser och altaner

Vill du bygga till en terrass eller altan till din bostad men vet inte hur man gör eller har tiden för det. Vi på Boing All-Service hjälper dig från planeringen till utförandet av bygget.

Avdragsgillt med RUT och ROT-avdrag

Vi hanterar alla ROT-och RUT-avdrag och gör avdragen direkt på fakturan. Fördelen med att använda sig utav rot och rut-avdrag är att du hjälper till att främja arbetsmarknaden för seriösa företag och så sparar du själv en slant.

Du kan använda dig utav RUT och ROT-avdrag inom våra tjänster som vi har att erbjuda. För hushållsnära tjänster kan du använda dig av RUT-avdraget vid till exempel snöskottning.

Med ROT-avdraget så kan du få avdragsgillt på till exempel renoveringar, reparationer och tillbyggnationer

Kontakta Oss