Boing All-Service

Boing All-Service

Snöskottning Katrineholm

Vi på Boing Allservice kan hjälpa dig med bland annat snöskottning i Katrineholm med omnejd. Snart är vintern här och med den så kommer det också snö som behöver tas hand om

Att skotta snö kan vara tidskrävande och ansträngande och det är där vi kommer in i bilden. Oavsett om du bor centralt i Katrineholm eller en bit utanför i exempel Värmbol så kan vi på Boing All-Service hjälpa dig.

Kontakta oss idag för offert.

Ring oss på telefonummer 070-654 20 82 eller kontakta oss via formuläret. Klicka på "kontakta oss".

Varför anlita oss och inte göra det själv?

Som fastighetsägare har du ett ansvar att du håller rent från snö plus att det blir ganska snyggt och det blir lättare att ta sig fram. Men att skotta och röja undan snö är inget man gör på en kvart utan det tar tid och kan vara ganska krävande efter ett flertal tillfällen.

Därför så ska du göra det smarta valet att anlita oss vid snöskottning och snöröjning. Vi har alla verktygen och utrustning som behövs för att skotta och avlägsna snö.

Här nedan kan du läsa om några fördelar med att inte göra det själv.

Fördelar med att ta hjälp av oss

  • Ingen risk för att halka och slå dig
  • Du kan lägga din tid på något annat
  • RUT-avdrag
  • Du slipper själv anstränga dig

Det här kan vi hjälpa dig med

Här nedan så kan du läsa mer om dom olika moment som vi kan hjälpa dig med när det kommer till snöröjning och snöskottning.

Snöbevakning

För dig som kanske ska iväg på en resa eller åka och besöka någon en längre stund så kan vår tjänst snöbevakning passa dig.

Under tiden du inte är hemma så sköter vi om snöskottningen så att du slipper tänka på det medan du är bortrest.

Snöskottning av infarter och utfarter

Vid snöskottning av in- och utfarter så tar man bort den snö som har fallit ner som gör att det blir lättare att ta sig fram på in- och utfarten.

Snörasskydd

Ett snörasskydd är en typ av säkerhetsanordning som man fäster på taket så att inte snö och is ska ramla ner på någon som står nedanför taket.

Med ett snörasskydd så blir det både säkrare för dig och andra som går under taket.

Halkbekämpning och sandning

Behöver du hjälp med att förebygga halka och halkolyckor? Då kan vi hjälpa dig med att sanda och salta så att det blir mindre halt för dig i vinter.

Snöskottning och rut-avdrag

Vi hanterar alla ROT-och RUT-avdrag och gör avdragen direkt på fakturan. Fördelen med att använda sig utav rot och rut-avdrag är att du hjälper till att främja arbetsmarknaden för seriösa företag och så sparar du själv en slant.

Du kan använda dig utav RUT och ROT-avdrag inom våra tjänster som vi har att erbjuda. För hushållsnära tjänster kan du använda dig av RUT-avdraget vid till exempel snöskottning och gräsklippning.

Med ROT-avdraget så kan du få avdragsgillt på till exempel renoveringar, reparationer och tillbyggnationer.

Bokning av snöskottning och snöröjning i Katrineholm

När du ska boka tid för snöskottning och snöröjning så kan det vara bra att ha lite framförhållning även om det kan vara svårt. Så vårt tips är att du har koll på väderleken dom tio närmaste dagarna och planera din bokning efter det.

För att boka så kan du kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller ringa oss via tel: 070-654 20 82 så bokar vi en tid.