Boing All-Service

Målare i Katrineholm

Letar du efter professionella och erfarna målare i Katrineholm? Då kan du sluta leta! Vi på Boing All-Service kan hjälpa dig med ditt projekt av målning inomhus och utomhus.

Kontakta oss idag för offert.

Ring oss på telefonummer 070-654 20 82 eller kontakta oss via formuläret. Klicka på "kontakta oss".

Målning i Katrineholm

Letar du efter professionella och erfarna målare i Katrineholm? Då kan du sluta leta! Vi på Boing All-Service kan hjälpa dig med ditt projekt av målning inomhus och utomhus.

Att måla om inomhus eller utomhus kan vara tidskrävande och det kan vara svårt att få till alla moment så att man blir nöjd med resultatet. Våra målare på Boing All-Service har den kunskap och erfarenhet av målning som krävs för att alla moment ska bli bra.

Visste du förresten att vid målning inomhus och utomhus kan du använda dig av ditt ROT-avdrag. Med ROT-avdraget gör vi avdrag för arbetskostnaden och du sparar en slant.

Här nedan kan du läsa mer om vad vi på Boing All-Service kan hjälpa dig när det kommer till målning utomhus och inomhus.

Målning utomhus

Med vår tjänst målning utomhus eller även kallad målning av exteriör kan vi hjälpa dig med att måla om en del av fasaden eller hela fasaden. Vi kan även hjälpa dig att måla om hela fasaden, fönster, balkongräcken, grunden med mera.

Med de noggranna förberedelserna och utförande av arbetet som vi kan hjälpa dig med så får du ett hållbart och snyggt resultat av din målning av byggnaden. Det enda du behöver göra är att kontakta oss.

Målning inomhus

Våra målare har lång erfarenhet och stor kunskap inom måleri. VI på Boing All-Service kan hjälpa dig med din inomhus målning och tapetsering.

Att måla om av tak och väggar inomhus kan ge nytt liv till ditt hem och skapa en hemtrevlig känsla. Oftast så tar det ganska många år innan man behöver måla om eller tapetsera om och då kan det vara skönt att ta hjälp för att få ett snyggt och hållbart.

Vi kan vi hjälpa dig med att exempel måla om väggar, tak och golv. Om du vill ha råd och tips på val av färg så hjälper vi gärna till. Kontakta oss idag för en offert.

 

Pris och offert för målare i Katrineholm?

Priset för vår tjänst målning kan variera och för att få veta hur mycket det skulle kosta för dig att anlita oss kan du begära en kostnadsfri offert.

När man gör en offert så bedömer vi hur mycket material som man behöver köpa in och lägger ihop det med hur många timmar som arbetet kommer att utföras på. Då får man ungefärlig bild av vad det kommer att kosta.

För att göra en offertförfrågan kan du kontakta oss via telefon på 070-654 20 82 eller skriva till oss på vår mail: info@boingallservice.se. Det går också bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Så gör du för att boka en tid för målning

När det börjar att bli dags att boka en tid för ditt projekt hos oss kan du boka via vår mail, telefon eller via vårt kontaktformulär som du hittar nedan.

En sak som kan vara bra att tänka på när du ska boka en tid för utomhusmålning är att vi utför bara målning utomhus under sommarhalvåret när det är minst 10 grader ute.