Boing All-Service

Målning av fasad

Vi fick i uppdrag av en kund att hjälpa dom med att måla om fasaden på deras villa.

Kunden som anställde oss för arbetet blev mycket nöjd och vi kunde lämna henne med en vacker fasad som inte behöver målas på flera år.

Detta gjorde vi.

  • Skrapning av hela fasaden

När vi kom ut till kunden så började vi med att göra en noggrann skrapning av hela fasaden. Detta för att få bort all den gamla färgen som sitter löst och inte kommer att göra någon nytta när den nya färgen ska på.

  • Tvätt med algmedel

Efter att vi hade skrapat hela fasaden så satte vi igång med att tvätta fasaden med algmedel. Anledningen till att vi använder oss utav algmedel är för att göra rent fasaden från alger och mossa som finns på fasaden, framför allt på norrsidan.

  • Tvätt med målartvätt

När vi hade tvättat fasaden med algtvätt gjorde vi en ytterligare tvätt en så kallad målartvätt. Med målartvätten får vi bort smuts och fett från fasaden plus att tvätten ger färgen en bättre finish och den fäster bättre.

  • Lagning av brädor med röta

Innan det blev dags för att lägga på den nya färgen så granskade vi fasaden och lagade alla brädor med röta. Det är viktigt att se över sina brädor på fasaden så att det inte finns någon röta då det kan sprida sig och förstöra mer av fasaden.

  • Slutmålning med 2 strykningar

Slutligen började vi att måla och vi målade i två omgångar. Första lagret av färgen kommer att sugas upp av träet och för att det ska bli bra gör man en ytterligare strykning av färg för att få ett bra slutresultat.

Tidigare Projekt

Här bygger vi en altan

Här nedan kan ni se en bild av en altan som vi byggde åt en kund. Altanen som vi byggde har en storlek på 25

Läs mer »
Tidigare Projekt

Byggd Bro

Här har vi byggt en ny och fin trädgårdsbro åt en kund. Bron har vi byggt i trä och går över en damm i trädgården.

Läs mer »
Tidigare Projekt

Hjälp med att bygga terass

Skulle du vilja bygga till en terrass på din tomt som du kan sitta och njuta på om kvällarna? I så fall skulle vi på

Läs mer »