Boing All-Service

Uppsatt takskydd över en ytterdörr

Här kan ni se vårt tidigare projekt där vi satte upp ett takskydd över en ytterdörr. Om du behöver ha hjälp med att sätta upp ett takskydd så kan vi på Boing All-Service hjälpa dig.

Att installera ett takskydd ovanför din ytterdörr eller entré har många fördelar. En fördel med att sätta upp ett takskydd är att du kan skydda dig och andra från regn och snö när dom t,ex ska in eller ut från sin bostad.

Vad är ett takskydd?

Ett takskydd även kallat skärmtak eller entrétak är en mindre takkonstruktion som monteras ovanför en entrédörr eller öppning för att ge skydd mot till exempel regn, snö, is .

Det finns flera olika typer av modeller och storlekar av takskydd vilket är bra för då kan man välja ett takskydd som passar in på den byggnad som den ska monteras på.

Exempel på olika takskydd

Då det finns flera olika takskydd så kommer vi här kort ge er en liten inblick på vad för olika typer takskydd som man kan välja mellan.

Takskydd – Farstu

Ett farstutak är ett takskydd för farstu (farstutak) är byggt i trä och med tegelpannor högst upp som avleder vatten. Detta takskydd kan passa dig som bor i ett trähus och som gillar lite äldre och mer traditionella stilar (se bild nedan).

Takskydd – Veranda

Ett takskydd i form av ett verandatak är något större än ett vanligt takskydd och är perfekt för er som vill ha lite extra skyddat utrymme utanför er ytterdörren eller entré (se bild nedan).

Takskydd – Akrylskiva

Det tredje alternativet på takskydd  är ett takskydd som är byggt med en akrylskiva. Det som är smidigt med detta takskydd är att akrylskivan är transparent vilket gör att du kan se igenom den samtidigt som den skyddar från UV-strålar, väder och blir en snygg detalj över ytterdörren eller entré (se bilden nedan).

Som du ser finns det flera olika typer av takskydd att välja mellan. Man kan också köpa takskydd med belysning och inbyggt vindskydd.
Oavsett vad för vindskydd du föredrar så kan vi på Boing All-Service hjälpa dig. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss på: 070-654 20 82 så hjälper vi dig.

Missa inte:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *