Boing All-Service

Renovering av en trädgårdstrappa

Ibland så utsätt trädgårdstrappor för sättningar i jorden och kan påverkas av rötter som trycker på konstruktionen. Det hade en av våra kunder råkat utför och vi tog självklart på oss uppdraget att hjälpa honom.

Trappan blev som ny efter att vi hade renoverat och justerat den. Kunden blev nöjd.

5 inspirationstips för en trädgårdstrappa

Det finns flera olika material och former som man kan använda sig av när man ska bygga en trappa i trädgården. Därför så har vi kollat lite på vad för olika sorters trappor och material som finns som man kan använda.

Här är 5 inspirationstips för en trädgårdstrappa

Trädgårdstrappa trä

Att bygga en trädgårdstrappa i trä är både enkelt, snyggt och sparsamt. En sak som kan vara bra att tänka på när du ska bygga en trappa i trä är att du väljer trä som är behandlat.

Trädgårdstrappa i sten

Bygg en hållbar och snygg trappa utav sten. Materialet sten är ett naturmaterial som är väldigt hållbart och då det är naturligt så passar det också in i de flesta trädgårdarna.

Trappa med slipers och singel

Den snygga och mycket enkla trappan som man bygger med slipers och singel är en så kallad grusad trappa. Trappan bygger man med trä och sen tar man grus och fyller i trappstegen. Detta alternativ är ganska sparsamt för ekonomin men också för miljön samtidigt som den smälter in i trädgården.

Trappa i tegel

En annan variant är trädgårdstrappan i tegel. Tegel finns i flera färger som till exempel svart och rött. Det är ett lätt material som tål fukt och kyla samt att det håller länge.

Trappa av gatsten

Det sista tipset för trädgårdstrappa är att man kan använda gatsten till bygget av sin trädgårdstrappa. Det blir snyggt och är enkelt att bygga med. Passar kanske bäst i samband med äldre byggnader och gårdar.

Behöver du hjälp med att renovera, justera eller bygga en trädgårdstrappa från grunden så kan vi på Boing All-Service hjälpa dig. För att få hjälp så kan du ringa oss på tel: 070-654 20 82. Du kan också kontakta oss via vårt kontaktformulär nedan.

Fyll i det här kontaktformuläret för att kontakta oss

Tidigare Projekt

Tillbyggnad på fastighet 32kvm

Vi på Boing All-Service har nyligen påbörjat ett spännande nytt projekt. Just nu arbetar vi med att utföra en tillbyggnad på en fastighet, där vi

Läs mer »