Boing All-Service

Boing Invest AB fyller 40 år

När jag var i 35-årsåldern började jag fundera på att starta ett eget bolag. Jag insåg att det skulle behövas ett startkapital för att komma i gång med en verksamhet. Eftersom jag sedan barndomen var intresserad av aktier beslutade jag att starta ett aktiebolag med min förvaltning av aktier. Det blev Boing Invest AB. Året var 1982

År 2000 fick jag möjlighet att starta en konsultverksamhet i egen regi efter att ha varit anställd konsult i många år. Boing Konsult, en bifirma till aktiebolaget, såg dagens ljus. Basen i verksamheten var IT upphandlingar men även organisationsuppdrag ofta i samband med byte av affärssystem.

Under en resa i Italien 2006 bodde vi på en gård i Piemonte. Där producerades vin men man odlade även världens bästa hasselnötter. Jag fick möjlighet att importera deras rostade hasselnötter som jag säljer både till företag och privatpersoner. Verksamheten drivs i bifirman Bocat Trading.

2018 startade jag Boing All-Service, en verksamhet som engagerar äldre hantverkare som vill arbeta lite till, ofta efter pensionen. Många av våra medarbetare uttrycker glädje att få träffa trevliga kunder och medarbetare. Även våra kunder uppskattar oss eftersom vi åtar oss mindre uppdrag som inga etablerade företag vill ha.

// Boris Ottosson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *