Boing All-Service

Byggd Bro

Här har vi byggt en ny och fin trädgårdsbro åt en kund. Bron har vi byggt i trä och går över en damm i trädgården. Istället för ett vanligt räcke som är byggt i trä så använde vi oss utav ett hamparep som räcke.

Bron går över en lite damm som finns i trädgården och den blev kunden nöjd med. Den här bron är kanske inte så stor om man jämför med några av Sveriges större broar men här nedan så kan du läsa mer om dom.

7 kända broar i Sverige

Sverige är ett land med många sjöar och vattendrag och har därför också många broar. Så därför så har vi gjort en lista på dom största broarna i Sverige. 

Här nedan kan ni läsa mer om dom 7 mest kända broarna i Sverige.

Öresundsbron

Den kända Öresundsbron är hela 15,9 km lång och är en förbindelse mellan Sverige och Danmark som startar i Malmö och slutar i Köpenhamn. Bron går först över Öresund och går sedan ihop med en tunnel på 4 km som går under vattnet.

Bron byggdes mellan åren 1995 – 2000 och stod klar den 1 juli år 2000.

Ölandsbron

En annan känd bro som finns i Sverige är den långa Ölandsbron. Bron är byggd i armerad betong och har en längd på cirka 6 km.

Bron är en så kallad balkbro och har en segelfri höjd på 36 meter och den högsta punkten är 41 meter över havet.

Igelstabron

Igelstabron som finns i Södertälje är en järnvägsbro som går över Södertälje Kanal och har en längd på 2140 meter. Bron är Sveriges bredaste och längsta järnvägsbro och invigdes år 1995. 

Sundsvallsbron

Sundsvallsbron är en högbro som har en längd på 2 km och är en del av E4:an. Bron invigdes år 2014 och konstruktionen för bron är framtagen av en dansk arkitektgrupp som använde sig av en ny konstruktion än dom vanliga traditionella broarna.

Umeälvsbron

Den 1937 meter långa bron Umeälvsbron började byggas år 2007 och stod klar år 2009. Bron när den invigdes var Sveriges nästa längsta järnvägsbro och har ett enkelspår.

För dig som har planer eller skulle vilja bygga en trädgårdsbro så kan vi på Boing All-Service hjälpa dig med det. Det enda du behöver göra att ta kontakt med oss via telefon eller via vårt kontaktformulär som du kan fylla i och skicka till oss nedan.

Fyll i kontaktformuläret så hjälper vi dig

Tidigare Projekt

Tillbyggnad på fastighet 32kvm

Vi på Boing All-Service har nyligen påbörjat ett spännande nytt projekt. Just nu arbetar vi med att utföra en tillbyggnad på en fastighet, där vi

Läs mer »